Share
Go down
baiba26
Viesis

EcoCatering; Restorāns Telpa

on Otrdiena Aprīlis 19, 2016 10:41 am
Darba apstākļi briesmīgi. Nav ne normālas vietas, kur pārģērbties, ne savas personīgās mantas nolikt. Tā kā strādājot virtuvē, visu dienu ir ļoti karsti, pēc maiņas nav iespējas apmeklēt dušu, jo tādas nav.
Vadība darba intervijā par daudz ko noklusē, kas patiesībā būs jādara. Sola ne vairāk kā 8 darba stundas, patiesībā tur strādā 16 stundas. Ja kas nepatīk, parāda durvis. Elles darbs bez apstājas, kas visu laiku ir uz kājām. Sabeigtas rokas un mugura garantēta. Plus vēl traukus ved no citas vietas, kas arī ir jāmazgā, bet par ko pirms tam netika atrunāts. Un, lai būtu pavisam interesanti - ja gadījumā pavārs ''uzkāps uz korķa'', būs jāpilda arī viņa pienākumi. Vienkāršāk sakot - esi melnstrādnieks, par smieklīgu samaksu.

Vēl piebilde, šī restorāna apmeklētājiem - cenas tur ir augstas un šķiet, ka attaisnojamas. Bet ir liela varbūtība, ka par neadekvātu cenu saņemsiet visprastāko mājas zupu, kuru izvārīja trauku mazgātāja. What a Face
Atpakaļ uz augšu
Permissions in this forum:
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā